Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Persienner i Västerås – trä- och aluminiumpersienner

Persienner Stockholm

Uppsol AB är experter på solskydd i form av persienner och vi hjälper både privatpersoner och företag. Vi erbjuder allt från traditionella vita eller grå lamellpersienner till exklusiva persienner med lameller i trä. Om du vill kommer vi till dig och hjälper dig välja färg och material efter vad som passar just dig och dina fönster. Vi erbjuder hela kedjan från mätning till montering av dina persienner i Stockholm.

Kontakta oss gärna

08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Persienner – från mått till montering

  Persienner är en en tidlös och populär insyns- och solskyddslösning för alla typer av fönster. En persienn stänger inte bara sol och nyfikna ögon ute, utan de kan vara en snygg inredningsdetalj. Persiennerna har utvecklats mycket under den senaste tiden och kan nu måttanpassas för att exakt passa allt från små och medelstora till mycket stora fönster.

  För dig som bor i Stockholm med omnejd kan vi erbjuda allt från traditionella vita eller färgade aluminiumpersienner till exklusiva varianter med lameller i trä. Med klassiska vita persienner får rummet ett neutralt ljus utan oönskade färgeffekter vilket kan bidra till en mer stilfull känsla. Persiennutbudet är stort och vi hjälper dig gärna välja färg och material efter vad som passar just dig och dina fönster.

  Reparation av persienner

  Ibland kanske dina befintliga persienner inte behöver bytas, utan bara repareras. Låt oss undersöka dina befintliga persienner så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för dig.

  Montering av persienner i Stockholm

  Vi på Uppsol AB vill att du ska få det bästa insyns- eller solskyddet när du väljer en ny persienn. Därför hjälper vi kostnadsfritt till med mätning och måttbeställer sedan persiennerna efter dina önskemål. Självklart kan vi även montera dina nya persienner så att resultatet blir perfekt.

  Vi har redan monterat persienner på flera platser i Stockholm och vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med ett effektivt solskydd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med persienner i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss!

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.