Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Solskyddsgardiner i Stockholm i form av lamell-, duette- och plissegardiner

Solskyddsgardiner i Stockholm

Med solskyddsgardiner i form av exempelvis lamell- eller plisségardiner kan du både spara energi och skapa en behaglig inomhustemperatur under soliga dagar. Gardiner skyddar även möbler, golv och väggar inomhus mot solblekning. För dig som bor i Stockholm erbjuder vi måttanpassade solskyddsgardiner med hög materialkvalitet och lång livslängd i flera olika former.

Kontakta oss gärna

08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Solskyddsgardiner Stockholm

  Solskyddsgardiner rymmer ett stort antal lösningar av modeller och varianter. Det kan vara allt från de traditionella rullgardinerna till snygga och moderna plisségardiner och lamellgardiner eller helt mörkläggande gardiner. Genom att välja rätt typ av gardin så får du både ett effektivt skydd mot solens strålar och ett vackert komplement till den övriga inredningen.

  Rullgardiner

  Rullgardiner har länge varit en enkel och praktisk lösning för att skydda mot solljus. Vi kan erbjuda rullgardiner i flera olika färger och mönster samt med olika täthet som avgör hur mörkläggande de ska vara. Valet av färger och mönster gör att du enkelt kan få rullgardinen att integreras i rummets design eller låta den vara en modern och stilfull inredningsdetalj som sticker ut.

  Mörkläggande rullgardin

  Vill du ha en total mörkläggning så är det bäst att välja ett tätare tyg och komplettera rullgardinen med skenor längs sidorna. Vi kan hjälpa dig som bor i Stockholm med omnejd att välja den bästa lösningen så det blir helt mörkt i sovrummet, även på soliga dagar.

  Se våra Rullgardiner

  Lamellgardiner

  Ett mycket populärt alternativ av solskyddsgardiner är lamellgardinen. En av dess stora fördelar är att den erbjuder ett effektivt skydd mot både sol och insyn samtidigt som den blir en vacker inredningsdetalj. Lamellgardiner kan dessutom måttanpassas för att passa allt från små fönster till riktigt stora fönsterpartier.

  En annan faktor som gör lamellerna så populära är dess breda användningsområde då de gör sig lika snyggt i vardagsrummet som i inglasade uterum. I uterum passar lamellgardiner extra bra eftersom de effektivt skyddar mot solen och på sätt minskar värmen som annars kan uppstå. Bor du i Stockholm med omnejd så hjälper vi dig gärna att välja den lamellgardin som passar bäst för dina fönster.

  Se våra Lamellgardiner

  Honeycell- och plisségardiner

  Gardintypen är en snygg och stilren produkt som fungerar både som solskydd och gardin och går att anpassa till de flesta fönster. Det finns dessutom många val av vävar, färger och mönster som gör att de kan anpassas och passa perfekt till din övriga inredning. Skillnaden mellan en plisségardin och honeycellgardin är enkelt förklarat att plissén är enkelveckad och honeycellen är dubbelveckad.

  Plisségardin

  Plisségardinen ger större möjligheter att skapa en trivsam och vacker hemmiljö än exempelvis vanliga persienner. Gardinen har även bättre värmereflekterande egenskaper och fungerar utmärkt som solskydd eller insynsskydd för din balkong.

  Se våra plisségardiner

  Honeycellgardin

  Honeycellgardinen har isolerande luftfickor eftersom väven är dubbel och den är i sig en mycket elegant produkt och går att få med olika egenskaper. Du kan exempelvis få egenskaper som både är isolerande och mörkläggande vilket håller huset varmare på vintern och svalare på sommaren.

  Se våra honeycellgardiner

  Vi hjälper dig som bor i Stockholm med solskyddsgardiner

  Vi har redan monterat solskyddsgardiner på ett flera platser i Stockholm och vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med ett effektivt solskydd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med gardiner är du varmt välkommen att kontakta oss!

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.