Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Solskydd i Västerås med hjälp av markiser, persienner och gardiner

Solskydd i Västerås

Uppsol AB är proffs på solskydd i alla dess former. Vi erbjuder allt från markiser och persienner till effektiva solskyddsgardiner. Vi har under flera år monterat solskydd till nöjda kunder i hela mellansverige och sedan en tid kan vi nu även erbjuda kunder i Västerås samma service.

Kontakta oss gärna

021-480 40 70

info@uppsol.se

Solskydd i Västerås

För oss på Uppsol AB är det viktigt med nöjda kunder och vi har sedan starten etablerat oss som ett av de ledande solskyddsföretagen i Mellansverige. Sedan en tid finns vi även i Hälla i Västerås och vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder i Västeråsområdet de bästa alternativen av markiser, persienner och gardiner.

Vi erbjuder hela kedjan från försäljning till montering och installation samt reparationer om oturen skulle vara framme. För oss är det viktigt med en personlig och snabb service mot våra kunder och vi svarar gärna på frågor och ger råd om val av solskydd. I Västerås kan vi nu erbjuda våra kunder försäljning och montering av alla typer av solskydd, såsom fönster- och terrassmarkiser men även måttanpassade persienner och effektiv solskyddsfilm för fönster.

För oss på Uppsol AB är kvalitet och flexibilitet viktigt och det är varför vi valt att inte vara knutna till någon enskild leverantör. Vi kan därför fritt välja de bästa produkterna för att kunna erbjuda våra kunder solskyddsprodukter av högsta kvalitet.

 

Kostnadsfritt hembesök i Västerås

Vi har redan monterat markiser och persienner på ett stort antal platser i Västeråsområdet och vi kommer gärna till dig och berättar mer om våra produkter. Våra kunder finns bland annat i Västerås, Surahammar, Hallstahammar, Köping och Enköping.

Tack vare vår placering i Västerås kan vi erbjuda kunder i Mälardalen ett kostnadsfritt hembesök för att få hjälp med val av solskydd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med val av effektivt solskydd är du varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.