Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Markiser i Västerås – fönster- och terrassmarkiser

Markiser i Västerås

Att välja rätt markis kan vara svårt och det finns ett stort utbud av modeller och funktioner att välja mellan. Vi hjälper dig med valet av markis så att den passar dina förutsättningar och ger ett effektivt skydd mot solen.

Kontakta oss gärna

021-480 40 70

info@uppsol.se

Fönster- och terrassmarkiser i Västerås

För oss på Uppsol AB är det viktigt med personlig och snabb service och vi vågar lova att vi kan erbjuda några av Västerås bästa markiser. Vi är inte knutna till någon enskild markistillverkare och kan därför välja fritt mellan de bästa modellerna på marknaden.

 

Markiser för terrass och uteplats

Oavsett om du vill skydda dig mot stekande sol eller fallande regn är en terrassmarkis det perfekta valet för att skydda din uteplats. En snygg markis över terrassen är dessutom ett utmärkt sätt att få en ombonad känsla och samtidigt ge ett skönt solskydd. Vi kan erbjuda en mängd av variationer av färger och dukar för att få en markis som estetiskt integreras med ditt hus eller skapar en trendig känsla som istället sticker ut.

 

Markiser till fönster

Fönstermarkiser finns i flera olika modeller och brukar delas in i fallarmsmarkiser, screenmarkiser och korgmarkiser. Varje markistyp har sina unika egenskaper och användningsområden och det är din smak i kombination med vilken typ av solskydd du behöver som bör styra valet av markis.

På ett trendigt funkishus med raka linjer kanske en motordriven vertikalmarkis i snygg design passar bäst, men till ett klassiskt hus med träpanel och brutet tak kanske en klassisk fallarmsmarkis är ett bättre val.

 

Vi hjälper dig som bor i Västerås med markiser

Vi har redan monterat markiser på ett stort antal platser i Västeråsområdet och vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med ett effektivt solskydd. Våra kunder finns bland annat i Västerås, Surahammar, Hallstahammar, Köping och Enköping.

Tack vare vår placering i Västerås kan vi erbjuda kunder i Mälardalen ett kostnadsfritt hembesök för att få hjälp med val av markis. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med markiser är du varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.