Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Persienner i Västerås – trä- och aluminiumpersienner

Persienner i Västerås

Utöver traditionella vita eller grå aluminiumpersienner så finns idag ett stort utbud av persienner med lameller i både trä och aluminium. Vi hjälper dig välja färg och material efter vad som passar just dig och dina fönster. Självklart hjälper vi kostnadsfritt till med mätning och kan även montera dina persienner om du så önskar.

Kontakta oss gärna

021-480 40 70

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Persienner Västerås

  Persienner har länge varit en populär lösning som solskydd till fönster. De har den goda egenskapen att de inte bara håller solen ute, utan de kan också vara en snygg inredningsdetalj. Under de senaste åren har persienner dessutom utvecklats till det bättre och kan nu måttanpassas för att exakt passa allt från små och medelstora till mycket stora fönster.

  För dig som bor i Västerås med omnejd kan vi erbjuda allt från traditionella vita eller färgade aluminiumpersienner till exklusiva varianter med lameller i trä. Utbudet är stort och vi hjälper dig gärna välja färg och material efter vad som passar just dig och dina fönster.

  Vi på Uppsol AB vill att du ska få det bästa insyns- eller solskyddet när du väljer en ny persienn. Därför hjälper vi kostnadsfritt till med mätning och måttbeställer sedan persiennerna efter dina önskemål. Självklart kan vi även montera dina nya persienner så att resultatet blir perfekt.

  Ibland kanske dina befintliga persienner inte behöver bytas, utan bara repareras. Låt oss titta på dem så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för dig.

  Läs mer om persienner 

   

  Vi hjälper dig som bor i Västerås med persienner

  Vi har redan monterat persienner på flera platser i Västeråsområdet och vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med ett effektivt solskydd. Våra kunder finns bland annat i Västerås, Surahammar, Hallstahammar, Köping och Enköping.

  Tack vare vår placering i Västerås kan vi erbjuda kunder i Mälardalen ett kostnadsfritt hembesök för att få hjälp med val av solskydd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med persienner är du varmt välkommen att kontakta oss!

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.