Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Solskydd i Stockholm med stort utbud av markiser, persienner och gardiner

Solskydd i Stockholm

Uppsol är experter på solskydd till både företag och privata hem i Stockholm. Hos oss hittar du allt från markiser och persienner till effektiva och stilrena solskyddsgardiner. Vi har under flera år monterat solskydd till nöjda kunder i hela Mellansverige och sedan en tid kan vi nu även erbjuda våra kunder i Stockholm samma service.

Kontakta oss gärna

08-30 33 00

info@uppsol.se

Solskydd i form av markiser, persienner och gardiner i Stockholm.

Uppsol AB säljer och monterar solskydd i Stockholm med omnejd. Vi är experter på alla typer av solskydd till hem och företag och har ett stort utbud av markiser, persienner och gardiner. Om oturen skulle vara framme erbjuder vi även reparationer av dina solskydd.

Vi sätter våra kunder i centrum vilket vi tror bidragit till att vi sedan starten etablerat oss som ett av de ledande solskyddsföretagen i Mellansverige. Sedan en tid finns vi nu även i Stockholm och vårt mål är nu att även erbjuda våra kunder i Stockholmområdet den bästa servicen vid val av markiser, persienner och gardiner.

Alla typer av solskydd

Hos oss hittar du de flesta typer av solskydd såsom fönster- och terrassmarkiser men även måttanpassade persienner och gardiner samt effektiv solskyddsfilm för fönster.

För oss är det viktigt med en personlig och snabb service mot våra kunder och vi svarar gärna på frågor och ger råd om val av solskydd. I Stockholm erbjuder vi nu även hembesök där du få råd inför dina val av solskydd.

Uppsol AB värdesätter kvalitet och flexibilitet varför vi valt att inte vara knutna till någon enskild leverantör eller märke. Vi vill kunna välja de bästa produkterna från flera olika leverantörer för att kunna erbjuda dig som kund de bästa solskyddsprodukterna.

Kostnadsfritt hembesök i Stockholm

Vi har redan monterat markiser och persienner på ett stort antal platser i Stockholm och vi kommer gärna till dig och berättar mer om våra produkter. Bor du i Stockholm med omnejd och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med val av effektivt solskydd är du varmt välkommen att kontakta oss!

Markiser Stockholm i form av terrassmarkiser och fönstermarkiser

Markiser

Markiser i Stockholm för effektivt och bekvämt solskydd. Vi har ett stort utbud av fönstermarkiser, terrassmarkiser och stora markiser för uteplatser i Stockholm.

Markiser

Solskyddsgardiner Stockholm och gardiner för solskydd

Solskyddsgardiner

Solskyddsgardiner i Stockholm med hög materialkvalitet låter dig skapa stilrena och snygga miljöer och skyddar möbler och inredning mot solblekning.

Solskyddsgardiner

Persienner Stokholm - måttagning och montering

Persienner

Vi erbjuder persienner i Stockholm som skyddar mot sol och insyn. Vi hjälper kostnadsfritt till med mätning och kan även montera dina nya persienner i Stockholm.

Persienner

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.